“Я ЗНАЙШОВ КРАЇНУ, ЯКУ НЕ ОЧІКУВАВ ЗНАЙТИ”: ЄВРОБАЧЕННЯ-2017

Україна знову приймала Євробачення - вперше українська столиця проводила захід у 2005 році. Зокрема, в 2005 році в столичному Палаці спорту відбувся ювілейний 50-й конкурс пісні Євробачення завдяки перемозі співачки Руслани, яка посіла перше місце на конкурсі в 2004 році в Туреччині з піснею Wild Dances. Право проводити конкурс вдруге Україна отримала завдяки перемозі співачки Джамали на Євробаченні-2016, яке проходило в Стокгольмі, Швеція. 
Україну представляв гурт O. Torvald піснею Time, гарні хлопці, але не вразив виступ, не вразив...


Натомість вразили ведучі Володимир Остапчук та Александр Скичко які у другому півфіналі Євробачення грали на акордеоні та сопілці, а ще вшкварили гопака під єврохіти. Цей перфоманс був сильнішим за більшість виступів учасників.

Виступ ONUKA та оркесту HAONI був теж одним з найбільш яскравих моментів Євробачення. Після їх виступу останній міні-альбом "Vidlik" потрапив в чарти декількох країн. Ната Жижченко,  наша землячка,  дуже драйвова і талановита, шкода що їх гурт не представляв нашу країну.
 

Ну і на завершення виступ переможця Сальвадора Собрала із Португалії, який підкорив Європу піснею Amar Pelos Dois. Жюрі та глядачі під час фіналу оцінили виступ Сальвадора у 758 балів (382 від журі кожної з країн та 376 від телеглядачів).


Популярні публікації