ГОРОСКОП ЧИТАЦЬКИХ ВПОДОБАНЬ

  У кожного знака зодіаку - свій стиль читання. 
Пропоную вашій увазі ознайомитися з гороскопом, з якого можна дізнатися,  які знаки зодіаку найбільш схильні до читання, хто з них воліє отримувати інформацію з книжкових видань,  а хто - з інтернет-ресурсів та інших джерел.  Сприймайте з гумором даний гороскоп та не беріть написане нижче надто близько до серця. Усмішок вам і позитивного настрою!


ОВЕН


 Овни люблять займатися «книжковим шопінгом». Віддадуть останню копійку за хорошу книгу. Іноді їх бібліотека має пристойну кількість примірників. Але все ж до читання книг справа може не дійти. Перевага Овнів це, скоріше всього журнали або інтернет в якому можна знайти всю необхідну інформацію. Жінки цього знака воліють переглядати плітки, скандали, сенсації, завдяки нововведенням можуть отримати для себе багато корисного з інтернету. Улюблене заняття чоловіків-Овнів – глянцеві журнали з моделями або гарними автомобілями.


ТЕЛЕЦЬ

 Читають   представники даного знаку ту  літературу, яка була прийнятна в його сім'ї, яку прищепили з народження і яка з ними впродовж усього життя. Якщо родина віддала перевагу класиці, значить, вони обмежаться тільки цією літературою, але якщо було легке чтиво, то класична література – обійде їх стороною. Представники цього знаку, які читають інтернет сторінки, доклали дуже багато зусиль, щоб це освоїти, їм  важкувато  змусити себе  навчитися читати з монітора.

БЛИЗНЮКИ
  Найбільші любителі читання є Близнюки. Вони читають все, що трапляється на їхньому шляху, починаючи від найпростіших реклам, оголошень і закінчуючи літературою серйозної філософії. Ці люди так себе реалізовують – багато читають і багато базікають і при цьому отримують величезне задоволення. Часто буває одночасне читання декількох книг, і часто ні одна з книг до кінця не дочитана. Рідко трапляється, що якась книжка прочитана від початку і до кінця. Відповідно мислять Близнюки так само і  їх інтереси швидко змінюються. Вони не посидючі, тому не можуть зосередити увагу на певній книзі.

РАК

Такого книжкового гурмана, як Рак, потрібно ще пошукати. Літературу, від якої отримували б задоволення, доводиться довго шукати. Але коли знайдуть «своє», ніколи йому не змінюють. І можуть велику кількість разів перечитувати одну і ту ж книгу, вивчаючи при цьому багато симпатичних фраз напам'ять. До числа улюблених книг може входити не тільки художнє чтиво, а так само кулінарні книги, різні енциклопедії та інші джерела читання. Звичайно улюбленій книзі – почесті, блага та  безмежна любов.

ЛЕВ
Лев – поціновувач шику, тому його вибір падає на представницькі джерела читання, а в забороні залишаються книги в тонкій обкладинці і підозріла література. Багато хто може позаздрити наскільки красивою і великою є бібліотека Лева. Книжкові шафи мають повні зібрання книг, які акуратно виставлені. Але не факт, що вони будуть прочитані. Щоб щось почитати, Леви, швидше за все візьмуть газету або журнал, а, можливо, віддадуть перевагу інтернету. Усамітнившись, сівши зручніше, отримають задоволення, при читанні різних сенсацій, чуток, скандалів, але буває і  настрій, коли тягне на визначну літературу.

ДІВА
 Діви – це ті люди, які можуть цінувати  художню літературу, розуміти спеціальну  літературу, читати легку літературу. Але навряд чи візьмуться за поезію. Навіть жінки Діви не здатні на читання сентиментальних книг. Можуть легко здружитися з інтернетом, незалежно від віку Дів, і часто їх життя проходить за комп'ютером.

ТЕРЕЗИ

  Терези, любителі спеціальної літератури, іноді полиці вгинаються від їх кількості. Не зупиняються, люди цього знаку, на цьому, а продовжують вивчення напрацювань співробітників. Вони, справжні естети, їх тягне до мистецтва, а точніше до книг з красивими ілюстраціями. Вони ніколи не відмовляться з ранку погортати журнал або почитати газетку, але краще за все це зробити за допомогою комп'ютера. Літературні новинки ніколи не прослизають повз них. 

СКОРПІОН

 Скорпіони віддають перевагу психології, книг про здоров'я і фен-шую, літературі для залучення успіху. Читання цих книг спрямоване на те, щоб позбутися своїх недоліків і комплексів. Тому не варто дарувати Скорпіонам книги, вони можуть не сподобатися, цим потайливим людям.

СТРІЛЕЦЬ
 Улюблені книги Стрільців – пригодницькі, напевно, тому, що їхнє життя складається з суцільних пригод. Стрільці по життю оптимісти,  віддають перевагу літературі захоплюючій і зі щасливим кінцем, а трагічні їм не по душі. Відповідно дивляться фільми такі ж. Але читання книжок для них рідкість, хоча Стрільці, люди філософські та мають високий інтелект для наукової, філософської чи іншої літератури.

КОЗЕРІГ
  Дивлячись на Козерогів, ми бачимо освічених людей з хорошою ерудицією. Але вони зовсім не люблять читати. Всю інформацію дістають з фільмів, цікавих відео або прикольних фотографій, які знаходять в інтернеті. Щоб почитати книги, люди, зі знаком зодіаку Козеріг, дуже-таки зайняті. А у вільний час, краще проведуть на кухні за приготуванням чогось смачного або ж просто підуть, відпочинуть. 

ВОДОЛІЙ
 «Читав, читаю і буду читати!», цей девіз переслідує Водоліїв з дитинства. Коли б можна було цілодобово безперервно читати, вони б це тільки й робили. Тепер не треба витрачати великі гроші на літературу, адже  багато чого можна знайти в інтернеті. А ось, що Водоліям цікаво? Напевно, все. Він однаково любить читати як класику, так і економічну літературу, його цікавлять всілякі проблеми та варіанти їх вирішення. Коло його інтересів не замикається на чомусь одному.

РИБИ
 Коло читання  літератури Рибами, не можна чомусь обмежити. Область їх інтересів залежить не лише від віку або виховання, а і смаків наділених з дитинства. І звичайно уподобання можуть бути, тієї літератури, яка читається в його суспільстві.


Популярні публікації