ВІВАТ, КНИГА, ЧИТАННЯ, ЛЮДИНА, ЩО ЧИТАЄ!

Вп’яте Чернігівська обласна бібліотека для дітей запросила своїх кращих читачів, друзів, партнерів на урочисте свято «Бібліо-Оскар – 2017». Двадцять номінантів за п’ятьма номінаціями «Найкращий читач», «Читаюча родина», «За любов до книги до читання», «Партнерство заради дитини», «Друзі бібліотеки» були запрошені на червону доріжку і нагороджені грамотами, медалями і призами.


Серед номінантів кращі читачі – діти, активні вчителі, керівники художніх гуртків, з якими бібліотека давно співпрацює; партнери, які розуміють і допомагають нашій бібліотеці.
Яскравий сонячний день, весела музика, багато дітей, веселі небайдужі перехожі , все це - перетворюється в справжнє свято мікрорайону нашого міста. Свято відбувається, як завжди, на майданчику перед бібліотекою.
Всі номінанти - діти і підлітки достойні нагородження: гарно навчаються і багато читають, мають різноманітні захоплення – спорт, музика, дехто мріє про стрибки з парашутом, про сцену, про письменницьке майбутнє. Проте все починається з книги, читання, з родини.
Багато наших юних читачів читають у нас з 3 років, адже батьки самі читають і привчають до цього своїх дітей. Серед 17 тисяч юних відвідувачів є багато цікавих дітей, які відзначатимуться в майбутніх «Бібліо-Оскарах», хтось з них вперше пройшов червоною доріжкою під оплески своїх однолітків, це запам’ятовується на все життя. Шлях до успіху пролягає через бібліотеку.
Всіх учасників і гостей свята вітали кращі дитячі художні колективи міста. Українськими запальними танцями «Тирда», «Подоляночка» - ансамбль народного танцю «Журавка» при музичному училищі ім. Л. Ревуцького (художній керівник Олефіренко К.).
Іспанський, циганський, єврейський танці чудово виконали вихованці зразкового танцювального колективу «Каблучок» Палацу культури дітей та молоді міської ради (художній керівник Мстиславська Н.). 


Популярні публікації