ЧИТАЮЧА РОДИНА ЧЕРНІГІВЩИНИ - 2017

Золотий осінній день видався дуже цікавим і хвилюючим для шести родин-фіналістів ІІ обласного конкурсу «Читаюча родина Чернігівщини - 2017», який проходив у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей. Організували його обласна бібліотека для дітей спільно з обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського під патронатом Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, обласної організації професійної спілки працівників культури.



Найкращі читаючі родини з Менського, Коропського, Бахмацького, Сновського, Бобровицького, Корюківського районів взяли участь у творчих змаганнях: відмінно виконали письмове домашнє завдання – поділилися багатющим цікавим досвідом традицій сімейного читання, взяли участь у конкурсі знавців світової та української літератури, у конкурсі «Голос батьків з усіх віків» (контрольна з української).
Всі родини були креативні, цікаві і представляли декілька поколінь: бабусі, батьки, діти і всі читають і передають жагу до знань, до читання в будь-якому форматі, виховують нову українську еліту.





Всі фіналісті були грамотними, талановитими, блискуче впоралися з усіма завданнями конкурсу. Найбільше балів набрали родини: Панченко (Менський район), Білоштан (Бахмацький район) та Софієнко (Корюківський район). Але подарунки, грамоти і пам’ятні медалі отримали всі родини-учасники.
 Прикрасила своїм виступом цю теплу родинну зустріч солістка Міського палацу культури Гальчук Анжеліка.


Традиції сімейного читання на Чернігівщини живуть!

Популярні публікації