КРАЩЕ ПЕРІОДИЧНЕ ВИДАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ


Кращим періодичним виданням для дітей 2017 року визнано журнал «Розумашки», головним редактором якого є Руслана Скачко. Засновник і видавець – ТОВ «Ко-оп Медіа»
Таким є результат конкурсу Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва, заснованого Держкомтелерадіо, повідомляє прес-служба відомства.
Цього року журі вирішило не визначати переможця у номінації «Краще періодичне видання для юнацтва».
«Хоча серед поданих на конкурс видань були знані і широко відомі дитячі ЗМІ, журі вирішило віддати перемогу одному з наймолодших видань в Україні для наймолодших читачів, – прокоментував перший заступник Голови Держкомтелерадіо, голова журі конкурсу Богдан Червак. – Адже ми добре розуміємо, що значить підтримка таких видань на початку їхнього шляху до читачів. Дуже хочеться, щоб цей журнал був таким же довгожителем, як інші наші переможці – "Дзвіночок", "Малятко", "Пізнайко", "Колосок"».
Видання «Розумашки» розраховано на дітей віком від 6 до 9 років, виходить з січня 2016 року в Києві і розповсюджується по всій Україні накладом 25 тисяч примірників. Журнал спрямований на розвиток дитини в ігровій формі, вчить самостійно думати, знайомить зі світом.
За повідомленням Держкомтелерадіо, у 2017 році на конкурс надійшло  вісім видань:  6 – для дітей,   2 – для юнацтва. З переліком видань можна ознайомитись на  сайті Держкомтелерадіо
У різні роки переможцями конкурсу ставали видання: «Барвінок», «Малятко», «Казковий вечір», «Артклас», «12+», «Юний натураліст», «Ангелятко», «Колосок», «Індіго», «Котя», «Однокласник», «Мамине сонечко», «Диво-Деревце», «Абетка права», «Привет, ребята!», «Ангеляткова наука», «Золотий резерв», «Крилаті», «Дзеркало ліцею», «Дзвіночок».

Популярні публікації