Карантин із користю


ОСНОВИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ
ПРО КУРС
Стрімкий розвиток інформаційного суспільства, зокрема мережі Інтернет, створює нові загрози в нашому житті. Сучасний світ потребує нових знань, котрих не дають в школах і більшості університетів. Парадокс! Мільйони людей користуються комп’ютерами, знають про існування вірусів, але не розуміють як себе убезпечити від їх дій. Саме про це йтиметься в даному курсі. Ми розповімо про сучасний електронний світ і як вижити в океані існуючих кіберзагроз, захистити свої особисті дані та фінанси.Тож головна мета курсу: донести до користувача базові правила поводження з персональною інформацією в умах реального зближення фізичного та віртуального світів.
ВІЗУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ
ПРО КУРС
Окремим напрямком науки про дані є методи візуального представлення даних. Для фахівця-аналітика вкрай важливим є вміння представити, візуалізувати результати свого аналізу так, щоб це найкраще сприймалось іншими людьми, які часто не є фахівцями в цій галузі. Не менш важливим, а часто найбільш ефективним способом вивчення даних є візуальний аналіз. Як правильно кодувати дані у візуальній формі - ось про це і буде йтись на курсі.
ЛОГІКО-СТРУКТУРНИЙ ПІДХІД У РОЗРОБЦІ ПРОЕКТНОЇ ЗАЯВКИ
ПРО КУРС
Курс «Логіко-структурний підхід у розробці проектної заявки» орієнтований на надання теоретичних знань та практичних кейсів задля максимально якісного заповнення логіко-структурної матриці, що є однією з найважливіших розділів аплікаційної форми проекту для подання на участь у Програмі підтримки проектів секторальної політики, пропонованої Європейським Союзом.
Мета курсу – надати теоретичні та практичні знання та навички з розробки та заповнення логіко-структурних матриць проекту для подання на розгляд іноземних донорських організацій.

КОРОНОВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ:ФАКТИ ПРОТИ ПАНІКИ
 ПРО КУРС
Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно оголосила пандемію нової коронавірусної інфекції. По всьому світу на карантин закривають навчальні заклади та цілі міста. Карантин оголошено й в Україні. З магазинів зникають їжа та захисні маски. А в соціальних мережах поширюються міфи та спекуляції. Запобігти поширенню паніки може лише об’єктивна та правдива інформація. Не панікуйте – навчайтесь разом з нами, поділіться інформацією з друзями та знайомими.
КОМУНІКАЦІЙНІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ПОБУДИ РЕПУТАЦІЇ
ПРО КУРС
Зі стрімким розвитком інформаційного простору та технологій, кожен з нас стає комунікатором з потенційно величезною аудиторією, але найкраще використати існуючі можливості для просування своєї професійної репутації, своїх продуктів чи організації можливо лише за умови розуміння базових принципів комунікації, піару, медіа відносин, створення контенту для соціальних мереж та ін.
ДИЗАЙН-МИСЛЕННЯ ДЛЯ ІННОВАЦІЙ
ПРО КУРС
Дизайн-мислення – це найуспішніша світова методика для створення інновацій, яку активно використовують у роботі такі компанії, як Facebook, Google, Apple, Procter&Gamble, Samsung, IBM, IKEA. Курси з дизайн-мислення є важливою складовою навчального процесу Стенфордського університету та інших провідних університетів світу. В Україні до сьогодні їх викладали тільки найкращі бізнес-школи й тренери для вузької й забезпеченої аудиторії. Завдяки цьому курсу тепер будь-хто в Україні зможе безкоштовно опанувати основи дизайн-мислення.

УКРАЇНСЬКА ЗА 27 УРОКІВ
ПРО КУРС
Українська мова є важливим атрибутом незалежности України. Так вважає 81% громадян України за даними загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва в грудні 2019 року.
Важливо підкріплювати дані діями, як наприклад, послуговуватися українською щодня - на роботі, удома та в решті побутових ситуацій. Спілкування є важливим складником нашого життя й існування самої мови. Ми розуміємо, що непросто долати мовні перешкоди та наважитися попри помилки, суржик, часом і без підтримки, говорити українською. Саме тому, використовуючи весь свій досвід роботи зі слухачами, які послуговуються російською мовою, ми розпочали розробляти онлайнові курси української мови для російськомовних українців.
До вашої уваги перший курс - елементарний рівень (А1, А2)*. Програму елементарного рівня вивчення мови розроблено так, щоб якомога ширше сприяти розвитку комунікативних можливостей слухача для ефективного використання української мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Популярні публікації