Вебінар «Діти та Інтернет: проблеми та рішення у 2020»

28 травня до Дня захисту дітей в Україні відбудеться масштабний вебінар на тему «Діти та Інтернет: проблеми та рішення у 2020». Ініціатори вебінару — мережа волонтерських клубів кодування для дітей Code Club UA, школа прогресивної додаткової дитячої освіти EscapeLAB та бізнес-ком’юніті для жінок в IT і digital — Wtech.
У наш час ще з наймолодшого віку діти починають активно користуватись гаджетами та проводять в інтернеті багато часу. Але чи достатньо у них знань про безпечне перебування в мережі? І чи достатньо знань у батьків щодо кібербезпеки своїх дітей? На ці та інші питання відповідатимуть під час всеукраїнського онлайн-вебінару фахівці з різних сфер.

Спікерами вебінару стануть:
● Анастасія Дьякова, радник з питань безпечного Інтернету для кожної дитини при Віце-прем’єр-міністра — Міністра цифрової трансформації України, засновник освітнього проекту #stop_sexтінг. Вона розповість про ризики, з якими дитина може зіштовхнутись онлайн, і надасть покрокову інструкцію щодо створення безпечного онлайн-простору для дітей.
● Марія Скакун, Senior Associate and Business Developer at Avitar Law Company. Вона консультує з юридичних питань ІТ компанії із різних індустрій та на різних стадіях розвитку. Марія розповість про обробку та захист персональних даних, про користування соцмережами в дитячому віці, а також про дітей-блогерів та їхній заробіток.
● Вікторія Любаревич-Торхова, нейропсихолог когнітивного розвитку, психотерапевт для дорослих і дітей за методом КПТ. Спікер розповість, як захистити дітей від небезпеки, яка може чатувати на них у соцмережах, як навчити їх правилам онлайн-спілкування, як вберегти дітей від кібербулінгу тощо.
Захід буде проведений 28 травня о 17:30 у форматі ZOOM-вебінару.
Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: forms.gle/xH77yrgBC5ctHnRU7.

Популярні публікації