Результати підліткового літературного конкурсу«Антитвір-2020»

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» оголосив результати підліткового літературного конкурсу «Антитвір-2020». В онлайн-церемонії нагородження переможців взяли участь близько ста юних авторів та авторок, журі конкурсу та відома українська письменниця Катерина Бабкіна. року до участі в конкурсі була подана рекордна кількість робіт — 110 учасників та учасниць зі всієї України міркували над темою «Все буде добре. Чи ні?». Твори приймали без будь-яких обмежень у жанрі та обсязі тексту: фантастичні оповідання й реалістичні щоденники, есе, вірші, п’єси та критичні огляди книжок на тему епідемій.

Переможиці конкурсу «Антитвір-2020»:

1 місце – Чащіна Марія «Lacrima dell’anima»
2 місце – Вельшинська Вікторія «ТІ, ЩО НЕ ІСНУЮТЬ»
3 місце – Ладиченко Олександра «Квіткова хірургія»
4 місце – Строкач Дар’я «Епідемія дерев»
5 місце – Щуліпенко Катерина «Коли розквітне душа»

Переможиці конкурсу отримали призи від Visa — сертифікати на «Курс письменницької майстерності» від LITOSVITA та книги Катерини Бабкіної «Звичка писати» з автографом авторки. Усі фіналісти та фіналістки конкурсу отримали від Visa комплекти книг із розвитку письменницької майстерності. Окрім збірки переможців твори фіналістів будуть опубліковані на сайті Мистецького арсеналу.

Літературний конкурс для учнів 8-11-х класів «Антитвір» відбувається в межах Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» з 2018 року. Конкурс спрямований на розвиток критичного висловлення й креативний підхід у підлітків. Тема конкурсу щороку співзвучна з фокус-темою фестивалю.


Популярні публікації