Хороші новини для юних книгоманів та їхніх батьків


17-18 червня на сторінці Форум Видавців будуть проведені онлайн-трансляції з улюбленими українськими дитячими письменниками та письменницями.
Організатори зустрічі зазначили: 
"Хоч цьогоріч нам не вдалось побачитись і пообійматись на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – Дитячий форум у Львові, але ми впевнені, що під час карантину ви не забули про книжку і з головою пірнали в нові захопливі історії."
Переможці II та III етапів Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», які не отримали посилання на трансляції від бібліотекарів, можуть звернутись на пошту 👉 smm_manager@bookforum.com.ua 

На книгоманів чекатимуть:
Сашко Дерманський    17 червня   12:00 - 13:00       

Читатимемо "Мері або Стонадцять халеп" і автор відповість запитання книгоманів

Галина Вдовиченко     17 червня   15:00-16:00   
    



Поговоримо про читацькі смаки, про читацькі щоденники. Готуйте ваші розповіді про те, як ви почали читати і як обираєте книжки

Валентина Захабура     17 червня   17:00 -18:00        



Будемо говорити звідки беруться задуми, ідеї та герої, Поговоримо, які книжки для вас знакові, особливі і чому. І почитаємо чи з "Леприконів", чи з "Ой, Лише, або Як приборкати батьків", за вашим бажанням.

Іван Андрусяк     18 червня   15:00 -16:00
Будемо читати книжку "Сірка на порох" і відповідати на ваші запитання

Ольга Купріян    18 червня   17:00 -18:00       

Говоритимемо про підліткові кризи, дружбу і способи переживання емоцій з авторкою "Солодких поцілунків" та "Щоденників Лоли"

Джерело


Популярні публікації