Платформа онлайн для навчання


Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» — сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів 5-11 класів з уроками та методичними матеріалами, що відповідають державній програмі. Навчальний контент платформи містить уроки з 18 основних предметів: українська література, українська мова, біологія, біологія та екологія, географія, всесвітня історія, історія України, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, мистецтво, основи правознавства, природознавство, фізика, хімія,  англійська мова та зарубіжна література. 

“Всеукраїнська школа онлайн” – створювалася не тільки для навчання під час карантину. Насамперед платформа ВШО – необхідний інструмент при звичайному режимі навчання. Тепер кожна школа або вчитель можуть застосовувати ВШО для впровадження змішаної форми навчання в освітньому процесі. А діти, зокрема, матимуть змогу користуватися платформою для ознайомлення з темою, яку пропустили в школі через хворобу. 📢

Тестувати платформу можна вже зараз! А вже на початку 2021 року вчителі отримають доступ до "кабінету вчителя", де зможуть відслідковувати прогрес своїх учнів, модифіковувати курси спеціально для них або навіть створювати власні.

 


Популярні публікації