Акція #Читай_досягай

Сьогодні, 20 січня, стартує всеукраїнська акція від Український інститут книги та Міністерства культури та інформаційної політики України за участі українських урядовців, громадських та культурних діячів.

«Чим більше ми підіймаємо тему читання, тим більше людей зможуть знайти своїх авторів та свої книги. Книги мають фігурувати скрізь: на телебаченні, у ЗМІ, у соціальних мережах, у виступах авторитетних людей. Читання має стати модною звичкою, яку прагне підтримувати більшість населення»,

 - переконаний

Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики.

Один із амбасадорів акції Dmytro Kuleba, Міністр закордонних справ України, додає:

«Книжки — це сходи до успіху у житті. Та й просто-напросто читання гарної книжки дарує насолоду, розвиває уяву та розширює світогляд. Читайте, розвивайтеся, насолоджуйтеся гарними книжками»

Долучайтесь до акції та ділиться книгами, які сформували вашу свідомість та вплинули на ваше життя, розкажіть про книги, які плануєте читати своїм дітям. 

Акція #Читай_досягай має продемонструвати українцям взаємозв’язок між читанням та життєвими здобутками і заохотити читати більше книг, щоб досягати нових звершень.має продемонструвати українцям взаємозв’язок між читанням та життєвими здобутками і заохотити читати більше книг, щоб досягати нових звершень

Джерело

Популярні публікації