Отримайте видання «Благодійність 2.0» на безоплатній основі від ГО Центр розвитку благодійності та БФ Клуб Добродіїв



ГО Центр розвитку благодійності та БФ Клуб Добродіїв пропонують членам та партнерам ВГО Українська бібліотечна асоціація видання «Благодійність 2.0» на безоплатній основі.

Усе про книжку

 Благодійність 2.0. Змінюй світ ефективно Книжка «Благодійність 2.0» розкаже вам усе, що ви хотіли знати про філантропію. У цьому виданні ви знайдете описи різних підходів до благодійності, способи зробити її ефективнішою та варіанти комфортного впровадження благодійності у ваше життя, дізнаєтесь про міжнародні практики та всесвітні благодійні програми, а також прочитаєте історії успішних доброчинців. Авторка наводить багато прикладів, коли філантропія позитивно впливає на суспільство, як у локальних, так і глобальних масштабах. Книга «Благодійність 2.0» не тільки для тих, хто вже робить добрі справи, але й буде цікава кожному, хто прагне розпочати. Прочитавши її, ви отримаєте повноцінну картинку з різними підходами та зможете обрати ефективну благодійність, враховуючи свій стиль життя і відповідний етап розвитку. Зрозумієте які кроки не є ефективною допомогою. Активні ж змінотворці зможуть надихнутися кращими міжнародними практиками для створення нових рішень і структурувати свої знання. Книга змінила життя тисяч людей, сімей, компаній, а тепер може змінити і ваше!

Щоб отримати видання, необхідно бути дійсним членом або представником офіційного партнера ВГО Українська бібліотечна асоціація у 2021 році та заповнити реєстраційну форму до 10 лютого 2021 року. Доставка здійснюватиметься Новою поштою за кошти відправника. Планується розіслати 100 видань у 100 різних бібліотечних установ (на 1 бібліотеку з філіями - 1 видання).

Прохання! Для оформлення фотозвіту просимо надіслати фото з отриманим виданням на електронну пошту m.artemenko@dobrodiy.club.


Популярні публікації