Зробимо Вікіпедію надійнішою

Цьогоріч Вікіпедії виповнилося 20 років, і найкращий подарунок, який ви можете зробити — це ваш час та допомога у покращенні її змісту. Сьогодні, як ніколи, світ потребує надійної інформації з таких джерел, як Вікіпедія, що пропонує безкоштовні, доступні кожному знання.

Щоб допомогти поліпшити Вікіпедію, ви можете долучитися до #1Lib1Ref. Це регулярна міжнародна акція, яка проводиться у першу чергу для бібліотекарів (назва походить від англомовного скорочення фрази «один бібліотекар, одне посилання»). Утім, долучатися до акції можуть не лише бібліотекарі, а й усі охочі.

Щоб долучитися, додайте якомога більше авторитетних джерел до статей, які цього потребують, і додавайте гештеґ #1Lib1Ref в описі змін. Детальні умови та покрокова інструкція участі — на сторінці акції у Вікіпедії.

Також ГО «Вікімедіа Україна» може надати сертифікати про участь для охочих активних учасників ініціативи. Детальніше про умови отримання — на сторінці проєкту. За додатковою інформацією можете звертатися за адресою glam@wikimedia.org.ua.

Долучайтеся до ініціативи #1Lib1Ref та допоможіть поліпшити найбільшу світову онлайн-енциклопедію

Джерело 

Популярні публікації