Проєкти переможці Ukrainian Design: The Very Best Of 2021

Конкурс графічного дизайну та ілюстрації Ukrainian Design: The Very Best Of 2021 оголосив переможців. Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу.

До переліку переможців у різних номінаціях увійшли також 6 проєктів книжок і один шрифт.

У номінації Books Design and Illustrations перемогли:


«Книга-мандрівка. Україна»

Проєкт створила креативна агенція Green Pinguin;



Книжковий проєкт «Ці дивовижні українці»

Проєкт складається з книжки і сайту, його створила креативна агенції Green Pinguin, ілюстраторка Альона Шльостко, дизайн проєкту також здобув нагороду в номінації Illustration & Photography


«50 уроків англійської. говоримо без помилок»,

Посібник вийшов у видавництві #книголав дизайнерка Анастасія Щербань


«Югославія, моя батьківщина»

Книжка Горана Войновича вийшла у Видавництві старого лева, дизайнерка Тетяна Омельченко.

Переможці у номінації Student Design:


Серія книжок «Нудота» і «Слова»

Книжка Жана-поля Сартра є невиданим проєктом дизайнерки Аліни Дяченко


Шрифт Маренков. Автор − Олексій Маренков


«Ловля форели в Америке». Книжка Річарда Бротіґана, Львівська національна академія мистецтв, дизайнерка Вікторія Наумук.

Ілюстраторка проєкту «Ці дивовижні українці» Альона Шостко стала однією із переможниць європейського конкурсу IJungle 2020 Illustration Awards.

Ukrainian Design: The Very Best Of – це виставка-конкурс, який є щорічним звітом українських дизайнерів. Конкурс популяризує вітчизняний дизайн на міжнародній арені. До складу журі входять виключно закордонні експерти – провідні дизайнери, арт-директори, архітектори та професіонали своєї справи. Цьогорічна конкурсна програма складалась з 5 конкурсів та 97 категорій для всестороннього представлення українського дизайну. Оцінювало конкурсні роботи міжнародне журі – 29 членів журі з 17-ти країн світу – провідні міжнародні дизайнери, арт-директори, архітектори, головні редактори профільних видань та інші професіонали індустрії. Оцінювання відбувається у онлайн-режимі, члени журі працюють незалежно один від одного. Переглянути увесь перелік переможців ви можете на офіційному сайті конкурсу.

Джерело

Популярні публікації