Всеукраїнське голосування за Короткий список проєкту “30 знакових книжок нашої Незалежності”


За допомогою онлайн голосування на сайті проєкту «30 знакових книжок нашої Незалежності», яке почалось 15 вересня, кожен українець зможе обрати книги, які вважає знаковими виданнями незалежної України у трьох декадах: 1991-2000, 2001-2010, 2011-2021 роки. Для цього потрібно обрати одну чи одразу 30 книжок зі 100 запропонованих на сайті онлайн голосування. Книжки, які отримають найбільшу кількість голосів, сформують ТОП-30. 
Як заявив міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко,
 "30 знакових книг нашої Незалежності" дозволить зібрати ті історії, які фактично і є відображенням нашої Незалежності. Це люди, події та переломні моменти, які мали безпосередній вплив на боротьбу за свободу і голосно заявили про Україну світові. Наша література сильна і самобутня. Як класична, так і сучасна, з новими формами і рішеннями, і з наслідуванням кращих традицій геніїв пера минулого. Упевнений, топ-30 книг, за які проголосують українці, буде дійсно винятковим".
Встигніть підтримати улюбленого письменника❗️ Заходьте на сайт  ➡️ http://30.book-institute.org ua та  віддавайте голос за творчість того, від чийого слова «серце б’ється ‒ ожива»💓



Популярні публікації