Книгарня на колесах

 

Затишний трейлер з парою тисяч книг - як вам така ідея для книжкового магазинчика? Його придумала Бренді Морпурго з Канади: «Скільки себе пам'ятаю, книги завжди були моїм порятунком, моїм задоволенням і моїм компаньйоном». Вона довгий час роздумувала над ідеєю мобільної книгарні, шукала інформацію, але не знаходила нічого подібного. Одного разу Бренді почула в одному з подкастів фразу 

«Просто тому, що цього ще не існує, ще не означає, що цього не повинно існувати»

 - і вирішила діяти. Разом з чоловіком Марком вони купили вантажівку, необхідний інвентар та відкрили двері свого магазинчика.

«Я була рада, що моя ідея насправді не нова - колись  мандрівники-рознощики приїжджали в села і міста на возі, щоб продати свої товари», - ділиться Бренда. «Буктрак» радував читачів книгами кілька років, а у 2020 році, під час пандемії, подружжя вирішило відкрити звичайний книжковий магазин Daisy Chain Book Co - зараз в ньому близько 10 тисяч найменувань книг.


Що стосується назви, то «ромашка» походить від її любові до щасливої ​​квітки, тоді як «ланцюжок» говорить про нові зв'язки її незвичайного книжкового мандрівного «клубу» якими Бренді з'єднує  всіх читачів разом.

Джерело

Популярні публікації