Тиждень нордичної літератури 2021


Розпочався тиждень нордичної літератури. У тиждень з 15 по 21 листопада безліч організацій, бібліотек та шкіл з країн Північної Європи та друзів по всьому світу зберуться разом на розмови про нордичну літературу.  Ukrainian-Scandinavian Center долучається до цієї міжнародної ініціативи уже вчетверте і запрошує всіх бажаючих на Nordic Literature Week 2021 with USC 20.11.2021. Вас чекають розмови про Тиждень нордичної літератури, лекція про автономні території Північних країн та особливий наголос на літературу Оландських островів (адже цьогорічні авторки родом звідти), цікаві тематичні розваги, багато затишку, обговорень та справжня нордично-книжкова атмосфера!

Цьогорічна тема від організаторів – «Мрії та туга в скандинавських країнах» відображена у двох запропонованих книжках Карін Ерландссон та Саллі Салмінен, уривки з яких читатимуть наші друзі-шведи своєю рідною мовою.

Беріть м’який плед, горнятко чогось теплого, запалюйте свічки та  вмикайте Zoom. Разом вирушимо у літературну мандрівку автономними територіями Нордичних країн!

✴️Коли: субота, 20 листопада ⏰ 17:00

Орієнтовна тривалість події 2,5 години.

Участь є БЕЗКОШТОВНОЮ лише за умови попередньої реєстрації. 

Лінк на реєстрацію за посиланням: https://forms.gle/yE6KULRLfC8ELymz7

Популярні публікації